اکوسیستم فناوری

فرآیند تبدیل ایده به کسب و کار در دانشگاه

۱۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۲ کد : ۹۸۰ اخبار
تعداد بازدید:۱۴۲

ایده های خود را میتوانید با اخذ مشاوره از متخصصین دانشگاهی به کسب و کار هایی نوپا تبدیل کنید. این مشاوره ها در مرکز رشد واحد تهران شرق به علاقمندان دارای ایده ارائه میگردد. علاوه بر حمایت های مشاوره ای و علمی، می توان از توان آزمایشگاهی و کارگاهی مناسب این واحد دانشگاهی نیز استفاده کرد. حمایت های مالی نیز از طرح هایی که داوری شده و در شورای مرکز رشد واحد مصوب شوند وجود دارد.
علاوه  بر حمایت از ایده های نو، از شرکت هایی که دارای فعالیت هایی مبتنی بر دانش بوده و در صدد اخذ مجوز دانش بنیان هستند، خدمات مشاوره ای لازم ارائه خواهد شد. در واقع مرکز رشد واحد تهران شرق با بهره مندی از توان بسیار بالای هیات علمی دانشگاهی در اکثر رشته ها این امکان را فراهم می سازد که فرآیند ها و محصولات بر پایه دانش استوار گردد.

( ۸ )